Meidän diabetesyhdistys sijaitsee Pietsaaressa Pohjanmaalla. Siihen kuuluu jäsenet Pietarsaaresta, Pedersörestä, Luodosta ja Uudestakaarlepyystä. Täällä voitte lukea mitä tapahtuu ja mitä on ajankohtaista.


Niin vanhat kuin nuoret ovat tervetulleita. Hallitus koostuu sekä nuoresta että vanhemmasta jäsenistä. Kaikkilla on erilaisa kokemuksia  joko diabetes ykkösestä tai kakkosesta. Jäsenillä on myös kokemus koululaisista jolla on diabetes. Yksi hallituksen jäsen on kouluavustaja diabeteslapselle.


Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1973 ja jäsemäärä on tällä hetkellä 450 kpl. Yhdistyksemme on kaksikielinen mutta enemmistö on ruotsinkielinen.

 

o1

 

Pyrimme olemaan aktiivisia ja keksiä erilaisa asioita joista meidän jäsenemme hyödyntävät,mm matkoja, vesijumppaa, kuukausitapaamiset sekä nuorille että vanhemmille.

 

Meillä jäseniltoja jossa ja teemailtoja ja joku asiantuntija pitää esitelmän ajankohtaisista asioista. Matkoja järjestetään eri vuodenaikoina tarpeen mukaan.

 

Vuonna 2012 uusi puheenjohataja Susann Gleisner järjesti ensimäinen kertaa perhetapahtumia diabetestutkimuksen hyväksi. Kaikki tulot menevät tutkimukseen. Tapahtumasta tuli menestys ja  tarkoitus on jatkaa perinnettä. Pysy kalenterissä ja seuraa milloin seuraava tapahtuma on.

 

Päämääränä on järjestää tapahtuma lähellä valtakunnallinen diabetspäivää joka on 14 marraskuuta.

 

o2

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otamme mielellämme vastaa ehdotuksia miten voimme kehittää yhdistyksen toimintaa. Konttorimme sijaitsee Raatihuoneenkadulla 12, Heinätorikeskusksessa. Sieltä voi myös ostaa surunvalitusadresseja.

 

Seuraa meidät: http://www.facebook.com/diabetesjakobstad