Diabetesliitto on vuonna 1955 perustettu diabeetikoiden, heidän läheistensä ja diabetesammattilaisten yhteisö. Ensimmäiset diabetesyhdistykset syntyivät yli 60 vuotta sitten, kun insuliinin hinnannousu vaaransi diabeetikoiden hyvinvoinnin. Siitä asti olemme toimineet kaikkien niiden ihmisten puolesta, joilla tai joiden läheisillä on diabetes. Tavoitteenamme on voittaa diabetes – joka päivä.

Nyt Diabetesliitossa on noin 54 000 jäsentä, joiden puolia me pidämme – diabeteksen tyypistä riippumatta. Annamme kasvot diabetekselle ja viemme diabeetikoiden ääntä päätöksentekoon. Toimimme ja vaikutamme laaja-alaisesti: painopisteitämme ovat diabeetikoiden tukeminen, diabetesosaamisen edistäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Jäseniämme ovat 104 paikallista diabetesyhdistystä.

Suodatamme ja välitämme jäsenillemme luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa, jossa yhdistyvät asiantuntemus ja kokemusperäisyys. Tavoitteemme on olla elinvoimainen, ihmisten tarpeisiin ja odotuksiin vastaava järjestö, jossa jokaiselle löytyy oma tapansa olla mukana.

Diabetesliitto kuntouttaa diabeetikkoja ja kouluttaa alan ammattilaisia, levittää diabetestietoa ja on mukana luomassa uusia keinoja diabeteksen hoitoon ja hoidonohjaukseen.

Lue lisää ja ryhdy jäseneksi VPN arvostelu.